Please excuse for crudities and incompletelyness in this page. The website has been undergoing updates, and this page has not been updated yet.

(obsolete)

Introductie:
English... Deze monitor brengt het ideaal van de automotive PC weer een stap dichter bij de werkelijkheid. Vergeet de lage resolutie van composiet videoschermen, de matige weergave van goedkope STN schermen en de problemen met under- en overscan modi van TV-out aansluitingen op de PC. De videoprocessor in deze monitor schaalt alle gangbare resoluties zoals VGA, SVGA en XGA moeiteloos naar de resolutie van het TFT paneel zonder merkbaar kwaliteitsverlies.

Door de touchscreen functionaliteit kunt u de aangesloten computer bedienen zonder gebruik te moeten maken van een muis of toetsenbord. Dit vertaald zich direct in een grotere veiligheid achter het stuur.

Er is naast de VGA aansluiting ook voorzien in twee gewone video aansluitingen. Hiermee kan er ook probleemloos andere video apparatuur zoals spelcomputers, video camera's en DVD spelers op het beeldscherm aangesloten worden.

Toepassingen:
Om de monitor met het touchscreen optimaal tot z'n recht te laten komen zijn er verschillende software toepassingen beschikbaar en in ontwikkeling. Op de onderstaande foto van de monitor is bijvoorbeeld de MP3 speler/jukebox uit de CarPC suite te zien. Op het Internet zijn er nog diverse andere toepassingen te vinden die speciaal voor dit doel gemaakt zijn. Sommige hiervan zijn zelfs geheel gratis te verkrijgen.

Specificaties:
      7" (17.7cm) Breedbeeld VGA,
      TFT Technologie,
      Eigen (natuurlijke) resolutie: 800x480 pixels,
      Ondersteunde resoluties:
         640 x 480,
         800 x 600,
         1024 x 768 and more,
      USB Touchscreen,
      On-screen menu (OSD),
      Ingangen:
         1 x VGA,
         2 x Composiet video (PAL/NTSC),
         1 x Audio,
      Afmetingen (hbd): 121x187x35mm
      Voeding: 11 - 24V, 1A DC,
      Temperatuurbereik: -5 to +60°C.

7" Widescreen VGA
Mis ook de andere foto's niet!
Beschikbaarheid:
Item: Description: Status: Price: Action:
No products yet, please email for your inquiries...

Uitverkoop!!!
We hebben nog enkele monitoren over; deze zijn afgeprijsd tot 299 euro inclusief BTW.
Zolang de voorraad strekt, dus op is op.